اموزش ساخت سرور ماین کرافت قسمت اول (نصب ubuntu server)

سلام به همه کاربران گرامی

من امیر مهدی رضایی هستم و اومدم اموزش ساخت سرور ماین کرافت به شما یاد بدم

توی جلسه اول قرار نیست یک راست بریم سرور بسازیم در واقع می خواهیم یاد بدیم که چگونه سرور ماین کرافت رو از پایه جوری طراحی کنیم که هم مشکل نداشته باشه و هم از لحاظ امنیت، امنیت کافی داشته باشه که سرور از حملات هکری در امان بمونه برای مثل در برابر حملات ddos یا ip forward bypass exploit که بیشتر توی سرور ها تاز کار اتفاق می افته یا حملات دیگه که به مرور زمان کامل توضیح میدیم

توی این جلسه ما می خواهیم بگیم که vps و database چیه و تفاوت این ها توی چی هست

Vps یا virtual private server یا به فارسی سرور مجازی
سرور مجازی یک شبیه ساز هست که بر روی یه کامپیوتر سرور ایجاد شده که ساختش کمی سخت تر از نصب سیستم عامل هست. این شبیه ساز ها هم روی یه سیستم عامل نصب شدن که سیستم عامل های زیادی داریم برای این کار مثل Vmware esxi یا hyper-v و … . این رو هم بگم که این شبیه ساز ها رو به هیچ عنوان روی کامپیوتر اصلی خودتون نریزید چرا چون اصلا محیط کاربری ندارند برای مثال esxi فقط یک ip نشون میده و شما باید از یه سیستم دیگه با مرورگر وارد اون ip بشید

حالا datacenter چی هست
دیتاسنتر به مجموعه کل کامپیوتر های سرور (نه vps ها فقط کامپیوتر هاش) میگن database و هیچ شباهتی با vps نداره.

خب حالا برسیم به بحث سخت و دشوارمون
قبلش بگم خودم سر این مثل خیلی کار کردم چرا چون یک اشتباه کوچک باعث میشه کل سرور رو خراب کنه سعی کنید این مرحله رو به افراد حرفی تر بدید اگر دانش زیادی ندارید با اینکه به دانش کمی هم نیاز داره ولی من توصیه می کنم که اصلا این کار رو انجام ندید اگر بلد نیستید

من می خوام روی یکی از کامپیوتر هام که استفاده نمی کنم انجام بدم که حداقل بدرد بخوره

مشخصات سیستم من
Intel core i5-4590T
Ram 16gb
Sdd addlink 256gb

این خلاصه مشخصات سیستمم بود که می خوام استفاده کنم
برای این کار اگر مودم دارید خیلی خوب هست چون ما نیاز به ‌port forwarding داریم
به یه کابل ethernet هم می خوایم که مال من مدل cat6 هست مدل های دیگه هم داره و اگر می خواید سرعت بهتری هم بده cat8 باید بگیرید که اشتباه نکنم مدلش رو متر ۱ میلیون هست ارزون تر هم داره ولی هر مدلی گرفتید اشکال نداره

خب اول باید لینوکس سرور بریزیم که نسبت به ویندوز سیستم کمتری استفاده میکنه و امنیتش بیشتر هست

من ubuntu server رو پیشنهاد میدم و لینک دانلودش زیر هست

Ubuntu server: https://ubuntu.com/download/server

نسخه lts این سیستم عامل رو بگیرید و اون رو روی فلش بوت کنید (بعدا این اموزش رو ویدیو میگیرم میزارم که بهتر بفهمید)

خب فلش رو به سیستم وصل می کنید و اون رو روی کامپیوتر بوت می کنید

فقط بگیم به هیچ عنوان توی مراحل نصب اینترنت وصل نکنید نزارید اینترنت به کامپیوتر وصل بشه!

بعد از بوت شدن یه همچین تصویری بالا میاد

در اینجا enter بزنید تا بریم مرحله بعد

اینجا زبان رو میگه چی می خوای بزاری که این رو دست نزنید و enter بزنید

این جا هم با فلش های رو کیبورد بیاد روی done و enter بزنید

اینجا روی ubuntu server بزارید دست نزنید

اینجا هم دست نزنید و فقط روی done بزنید

این هم فقط روی done بزنید و کار دیگه ای نکنید. مراحل بعد هم همین طوری روی done بزنید تا که به این مرحله برسید

اینجا اسم خودتون رو توی your name و اسم سرور رو توی your server’s name و اسم اکانت سرور رو توی pick a username بزنید (حتما username تون رو حفظ کنید ) و دو تای دیگه رو پسورد مورد نظرتون رو بزارید

در اینجا install openssh رو بزنید و بعد روی done بزنید
تا نصب بشه ubuntu server

وقتی تمام شد گزینه reboot now فعال میشه و روی اون بزنید بعد یک نوشته میاره قبل reboot شدن که شما باید فلش رو بکنید و enter بزنید

و حالا ubuntu server نصب شد

ما توی جلسه بعدی میگیم چطوری login و یه محیط گرافیکی خب روی سرور بریزیم که کار ما راحت تر بشه

ممونم که این اموزش رو خوندی امیدوارم مفید باشه
تا جلسه بعدی بدرود

اموزش عالی هست ولی خیلی کم افراد هستن با رم 16 از کامپیوترشون استفاده نکنن ولی اگر بتونن یه کامپیوتر تحیه کنن از 100 میلیون خرج در میان

واییی دنبال همچین چیزی بودم :heart_eyes: مرسی
اینجوری بخوام لینوکس بریزم ویندوز که رو لپتابم دارم پاک میشه؟

اینجور کامپیوترت تبدیل به وی پی اس میشه اگه 1 کامپیوتر داری این کار نکنی ها چون دیگه اون کامپیوتر به درد نخواهد خورد جز هر کاری که با وی پی اس میکنی و اینشکلی اتک ها به کامپیوترت وارد میشه بهتره از 2 کامپیوتر استفاده کنی

خب ولی کامپیوتر های استوک هم هست من خودم از کامپیوتر استوک استفاده می کنم که قیمتش ۷ میلیون هست و به صرفه تر هست

اگر می خواهید از دو سیستم عامل استفاده کنید یا از dual boot استفاده کنید یا vmware workstation استفاده کنید

1 پسندیده

کامپیوتر استوک نشنیده بودم اینم هست که باید مشخصاتش بالا باشه مثال من تا الان 5 میلیون برای وی پی اس دادم 3 ماه

اوکی احتمال داره بعد از 1 ماه دیگه یه وی پی اس بخرم بعد ستشون میکنم