امروز قرار هست چند تا سایت معرفی کنم که برای دانلود پلاگین های پولی هست و همه پلاگین های پولی رو رایگان به شما میده
Mined.to
این سایت خیلی خوب هست من از اینجا به شخصه خیلی پلاگین گرفتم و همه پلاگین هاش مشکل نداشتن که باعث خراب شدن سرور بشن ولی باز می خوای بگیرید یه چک کنید کد های پلاگین رو
این سایت پلاگین های معروف رو داره ولی شما توی ۲۴ ساعت فقط ۵ بار می تونید پلاگین دانلود کنید
BlackSpigot
این سایت هم خوبه به محدودیت دانلود نداره ولی برای دانلود بعضی از پلاگین هاش باید اشتراک بخرید
DirectLeak
این سایت هم مثل سایت بلا هست ولی بهتره هیچ فرقی جز ظاهر سایت نداره
SpigotUnlocked
این سایت خیلی سخت میشه ثبت نام کرد ولی پلاگین های زیادی داره که خوبه برای استفاده پلاگین هاش توی سرور
درود، درباره پلاگین های پرمیوم رایگان “Leak”، چند نکته هست که باید توجه داشته باشید.
اول اینکه هیچ وقت این مدل پلاگین هارو روی Production و سرور پابلیک استفاده نکنید،
دوم اینکه بیشتر این پلاگین ها دارای Exploit & Backdoor هستند. حتی توانایی آسیب زدن به هارد اصلی سرور هم دارن.
سلام مثلا چه مشکلاتی ایجاد میکنه؟ فرقشون چیه؟ ممکنه یکی پلاگین بخره بعد همون فایلو پابلیک کنه برای بقیه با این کارش باعث خراب شدن میشه یا روی سرور پابلیکی باشه چه عواقبی داره و یه سوال دیگه در مورد مپ های دانلود هم صدق میکنه ؟؟
به طور کلی استفاده از یک پلاگین لیک شده این مشکلات رو داره:
مشکل اول که ممکنه برای خیلی ها مهم نباشه اینه که سازنده اون پلاگین زمان زیادی رو برای ساختش گذاشته و راه گذروندن زندگیش با فروش همون پلاگینه، این که این پلاگین رو به صورت لیک شده استفاده کنید به طور کلی کار درستی نیست
سایت هایی مثل DirectLeaks یا BlackSpigot محض رضای خدا این پلاگین هارو برای من و شما نمیزارن که این مورد به چند دسته تقسیم میشه
یا پلاگین هیچ گونه سیستم لایسنسی نداره و میشه خیلی راحت یک نفر اون رو بخره و داخل سایت هایی مثل BlackSpigot بزاره برای دانلود
یا پلاگین سیستم لایسنس داره و سایت هایی مثل BlackSpigot اون رو حذف میکنن
در هر دو صورت این سایت ها تعییراتی رو روی کد پلاگین اعمال میکنن و حتی اگه سایتی باشه که این تغییرات رو توسط سایت اعمال نکنه خود کسی که اون پلاگین رو گذاشته روی اون سایت میتونه کد پلاگین رو تغییر بده که این تغییرات میتونن توی این دسته ها قرار بگیرن:
اضافه کردن کد مخرب: این پلاگین ها میتونن از منابع سرور شما برای مصارف مختلف مثل ماینینگ استفاده کنن یا فایل های دیگه شمارو آلوده به ویروس کنن
کند کردن سرور: تغییرات روی کد پلاگین برای حذف لایسنس روش های مختلفی داره و توی اکثر این روش ها کد پلاگین به نحوی تغییر میکنه که ممکنه باعث کند شدن سرعت سرور بشه
من یک انتی چیت از mined.to دانلود کردم و مشکلی نداشت بدون ارور و هیچی بالا امد و کار کرد حتی هیچی احساس نکردم مشکلی توشه ؟
یه سوال دیگه الان یکی این پلاگین روی سرور پابلیک بزاره میتونن از راهش اتک بدن ؟
و سوال دیگخ پلاگینایی مثل انتی چیت و… از گجا بتونیم به دیت بیارم که به پول نیاز نباشه ولی کارشم حوب باشه
خدا این افرادی که باعث بالا رفتن دلار شده نابود کنه وگر نه من بجا پول یه پلاگین ۱۰ دلار پول ۱۰۰ تا پلاگین داشتم
همیشه اررور نمیده و نمیتونی ببینی تو Backend چیکار میکنه پلاگین، رفتار پلاگین شاید معمولی باشه در دید گیم پلی ولی ممکنه از سخت افزار استفاده کنه برای ماینینگ یا لیمیتی رو عملکرد سرور داشته باشه.
آنتی چیت رایگان خوب هم هست، Grim در حال حاضر یکی از بهترین آنتی چیت های رایگان در دنیا هست.
میتونی برای اینکه بیشتر بررسی کنی از سایت ها یا برنامه های شناسایی ویروس استفاده کنی
ولی همیشه معلوم نمی کنه که ایا پلاگین مشکلی داره یا نه
virustotal این یک نمونه میتونی سرچ کنی و ازش استفاده کنی
(باز هم میگم ممکنه که همه چی رو خوب نشون بده ولی باز پلاگین مخرب باشه)