اوکی سلام دوستان گلم من امروز میخوام با نهوه کار بانجی کورد و ورک ها یا سرور های که از بانجی کورد سبک تر و بهتر هستن بتون بگم
اول از همه باید به کسای که نمیدونن بگیم بانجی کورد چیه ببینید با نجی کورد بیشتر مواقع مثل یک کابل عمل میکنه که سرور ها رو به هم وصل کنه شما در حر صورت نیاز به بانجی کورد دارید چرا چون بانجی کورد به شما این اجازه رو میده که در این واحد چند سرور با پلاگین های مختلف به هم وصل بشن مثال اگر شما یک سرور فقط سروایول بزنید با اینکه 1 گیم مود افراد میتونن درون لابی شما از /kill یا خیلی پرمشین های که داخل سروایول دارن استفاده کنن
اوکی در باره کارای بانجی کورد کمی اشنا شدید ولی با نجی کورد با هرچی خوبی مشکاتی داره
مثل استفاده از حداکثر1گیگ رم در سبک ترین حالت و نیاز به سرور های بالای 8 گیگ رم اگر حرفه ای باشید با 6 گیگ هم میشه
یا استفاده زیاد از سی پی یو شما که همه این ها بسته به کانفیگتون داره
لیست ورک های که میتونید بجای بانجی کورد استفاده کنید و بهتر هستن به ترتیب
1 Velocity
یکی از سبک ترین ورک های که میتونید استفاده کنید هس از خوبی های بیشمارش مثل استفاده کم از رم و سبک بودنش میشه از همه ورک ها بهتر مثالش زد ولی تنها بدی که داره باید حداکثر 10 هسته سی پیو داشته باشید که این کار برای سرور های تازه وارد و سرور های ضعیف سخت میکنه
2flamecord
این هم جزو خوب ترین ها و مشهور ترین های هست که به نظر من از با نجی کرد سبک تر ولی تبق اماری که ما گرفتیم کمتر از 8 هسته سی پیو بالا نمیاد بعضی افراد با کمتر هم راه میندازن ولی کانفیگش برای زیر 8 هسته یکم سخت میشه و برای همین بهتره از ورک های دیگه استفاده کنید
3Null cord
یک ورک که زیاد پیچیده نیست درست از بانجی کرد شاید کمی راحت تر و سبک تر باشه ولی جزو برترین ورک های ماینکرافت هست
اوکی لیست اسامی پایین بقیه ورک ها هست که دیگر در بارشون توضیحی نمیدم
شما میتونید از
Waterfall
Bungee cord
هم استفاده کنید کمی کانفیگش سخته و دیگه مثل سرور های جاوا نمیشه با کامند های مثل stop استفاده کنید
اوکی ممنون که تا اینجا همراه من بودید تمامی این تحقیقات یک نظریه هستن از انتخواب کدوم ورک امکان داره خیلی ورک های سبک تری وجود داشته باشه که ما ازش نام نبردیم ولی این ورک ها از همه مشهور تر هستن
چند تا نکته که نیازه بگم (فقط چیز های مربوط به Velocity چون بنظرم بقیه حتی ارزش بحث هم ندارن):
Velocity فورک Bungeecord نیست و از پایه کاملاً متفاوت ساخته شده
Velocity حتی رو ضعیف ترین CPU و Ram ممکن هم میاد و هیچ پیش نیاز خاصی نداره
استفاده از Velocity چه برای سرور های تازه وارد چه برای سرور هایی که سالهاست ران هست هیچ تفاوتی نداره و همه میتونن خیلی راحت و بدون مشکل ازش استفاده کنید
خیر ولوسیتی رو من تست کردم روی cpu کمتر از 12 بالا نمیاد الان سرور خودم رو ولو سیتی ران هست ولو سیتی راحت ترین و سبک ترین ورک هست ولی برای cpu های زیر 12 هسته کار نمیکنه =/
دوست عزیز، اول اینکه Velocity فورک BungeeCord نیست، یک زیرساخت و پایه متفاوت داره. ما تو سرور تستی که داشتیم با 6 هسته هندل میکردیم، تجربه هم داشتم که با 8 هسته هم بهترین عملکرد رو داشته.
نمونه اجرای Velocity روی یک سرور مجازی نسل 7 با 128 مگابایت رم DDR3 و 6 ترد (3 هسته CPU Share) و دیسک HDD روی نتورک ایران (برای فشار بیشتر روی سرور لود فعال سه گیم سرور دیگه هم وجود داره)
تکمیلی: تست کامل روی استرس تست 5 پلیر در ثانیه و 120 پلیر همزمان هیچ تاثیری روی سرعت و عملکرد Velocity نداشته
پی نوشت: دادن رم یا منابع بیشتر هم تاثیری روی عملکرد Velocity نداره (نمونه زنده نتایج این تست ها سرور توسعه و تست مدکرفت با تنها با 6 هسته CPU به همراه یک لابی، سرور بیلد و سرور تست هست)
عالی من ولی من ۲ تا وی پی اس داشتم یکی ۳۲ گیگ یکی ۶ گیگ رو ۶ گیگه با هسته ۴ هر کاری کردم نشده که ران بشه شاید بخاطر کانفیگ ها هست چون وقتی ریختم دیکه سرورم ران نمیشد یا اصلا به کسی اجازه ورود تمیداد ولی الان روی ۳۲ گیگ داره خیلی راحت کار میکنه