سلام من سرور ماینکرفت ران کردم روی سیستمم
خودم میتونم بهش وصل بشم ولی دوستام نمیتونن
میدونم باید port forward انجام بدم اما نمیدونم چجوری
یکی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام, لطفا Command Prompt ویندوز رو باز کنید بنویسید ipconfig و عکس بدید.
قدم های زیر رو دنبال کنید:
- مرورگرتون رو باز کنید
- به آدرس 192.168.1.1 برید که پنل مدیریت مودمتون هست، یوزرنیم و پسورد احتمالا پشت مودم نوشته شده یا admin / admin هست
- بخش Port Forward رو پیدا کنید (احتمال داره مودمتون پشتیبانی نکنه و نباشه یا با اسم دیگه ای باشه)
- یک رکورد جدید با incoming پورت 25565 و outgoing مقدار 25565 ایجاد کنید، مقدار آیپی رو 192.168.1.106 بزارید
5- حالا داخل گوگل my ip سرچ کنید (بدون وی پی ان)
6- این آیپی ای هست که دوستانتون میتونن باهاش متصل بشن
توجه کنید امکان داره آیپی شما از سمت ISP تون Shared باشه و نتونید با این روش سرور ران کنید
مممنووووون کار کرد
و اگر می خواهید یک ای پی مانند exmaple.ddns.net یا شکل های مختلف داشته باشید از dynamic dns استفاده کنید من dynamic dns شرکت no-ip رو پیشنهاد میدم ولی اگر کامپیوتر شما linux هست یه دامنه .ir خریداری کنید و از تمپلیت GitHub - K0p1-Git/cloudflare-ddns-updater: Dynamic DNS (DDNS) service based on Cloudflare! Access your home network remotely via a custom domain name without a static IP! Written in pure BASH~ استفاده کنید
دوست عزیز اصلا شما اگر روی سیستمتون ریختیت دوستاتون نمیتونن اد بشن باید وی پی اس خریداری کنید
شما در هیچ صورت جز خرید وی پی اس یا نسخه ای سرور از اسپیگاد نمیتونید سرور برای بقیه افراد اد بدید اگر دوست دارید ادرس چند سایت برای خرید وی پی اس بتون بدم ارزون ترینش خرید سرور مجازی ایران - خرید vps ایران - [ 50% تخفیف! ]
ولی بهترینش https://tehrangaming.com/my/store/srwr-mjzy-yrn
با تشکر
خیر می توانند کانکت بشوند ولی به دانش فنی متوسطی نیاز داره و من کاملا حرف شما رو لغو می کنم حالا فقط port forwarding نیست روش های ساده تری هم وجود داره که میشه استفاده کرد یعنی اینکه بشه از localhost یک سرور ساخت که بقیه بهش کاکنت بشن
اینشکلی کایمپیوترشون تبدیل به وی پی اس میشه و وقتی هک بشه وی پی اسش انگار کامپیوترش هک شده =/
در حر حال یا بهتره یه کامپیوتر جدا بخرید و تبدیل به وی پی اس کنید که اینشکلی دیتا سنتر خودتون دارید ولی میتونید از سایت بخرید ولی اگه سرور روی کامپیوترت بزنی اینشکلی اگه هک بشه شما هک شدید و رم کامپیوترتون مثل چیز میترکونه =/
مرسی
همون روش که @Rafi گفت رو فعلا زدم داره کار میکنه
یعنی امن نیست اینکارو کنم؟
@game_craft7 یعنی میتونم دامنه هم روی کامپیوترم تنظیم کنم؟؟؟
ببین امن که نمیشه گفت خود وی پی اس هم اتک میخوره ولی اگه میخوای یه کاری فقط شروع کنی میتونی استفاده کنی و اگه بخوای یه سرور عمومی نچندان بزرگ با حداقل 4 تا گیم مود بزنی کامپیوترت کامل از کار میفته یا فارم اتک بسازن تو سرور این کامپیوتر تو که روشن نمیشه نه سرورت پس این کار خیلی ختر ناکه چون اتکی که به سرور بخوره به کامپیوترت میرسونه
دامنه که از هر سایتی بخری ای میتونی بگی برات رو ای پی سرورت که همون ای پی کامپیوترت هست تنظیم کنن
جز ایرانک البته فک کنم ولی معمولا همه چیز جز .ir بخری از هر جا تنظیم میکنن
ساخت سرور به انواع مختلف امکانپذیر است، اما برای دوستان و آشنایانی که در شهر دیگری اقامت دارند، استفاده از پورت فوروارد مناسب است. اگر دوستی دوردست دارید، مانند یک دوست در تهران در حالی که شما در شیراز هستید، تهیه وی پی اس یا داشتن اینترنت پایدار مفید خواهد بود. به طور کلی، برای ساخت سرور عمومی ماینکرافت، استفاده از پورت فوروارد کافی نیست و نیاز به تهیه وی پی اس میباشد. من پیشنهاد میکنم از تهران گیمینگ استفاده کنید.
منم دقیقا همین میگم با پورت فوروارد فقط برای اطراف هست و منم به نظرم بهترین سایت برای خرید وی پی اس همون تهران گیمینگ هست
ببین کلا رو سیستم ران نکن اوکی؟